INGREDIENTS:
2 albergínies
1 pot de tomàquet sencer
formatge parmesà
mozzarela
orenga o alfàbrega
oli d'oliva, sal i pebre
ELABORACIÓ
Encendre el forn nomès el gratinador.
Tallar les albergínies a rodanxes aprox 1 cm de gruix amanir-les amb sal , pebre i un rajolí d'oli d'oliva . Posar-les a la part de dalt del forn fins que estiguin cuites (vigilar que no es torrin massa) Girar-les, afegir-hi un rajolí d'oli i un pessic d'orenga.
En una paella fregim el tomàquet escorregut i tallat a trocets. El coem a foc lent amb una mica de sal i orenga fins que estigui confitat i resrevem.
Quan totes les rodanxes estiguin cuites, triar les mes grans i posar-hi tomàquet, mozzarela i parmesà, al damunt una altra rodanxa d'albergínia tomàquet , mozzarela i parmesà ( jo n'he fet tres capes) i al cap d' amunt una oliva negre.
Finalment gratinar 5 minuts al forn
És un plat fàcil de fer, lleuger i molt bo .
Pot servir com a pica -pica, com a primer plat i com a acompanyant
quina pinta! i quina bona idea!! vaig a fer-ho, tinc unes cinc albergínies a la nevera i no vull que es facin malbé! :)
ResponEliminaTant si es d'entrant com acompanyant un altre plat... realment deliciós!!
ResponEliminaUna abraçada
Huauu que berenjenas más ricas.
ResponEliminaMe han gustado.
Besets
Que bones. M' enduc la recepta!
ResponEliminaUna combinació molt bona i molt versàtil!
ResponEliminaEl desconexia...però trobo aquest plat sa i fàcil de fer... per picar a qualsevol hora. M´agrada molt la textura del gratinat que deixa el formatge.
ResponEliminaQuin plat més senzill i deliciós!!
ResponEliminaPetons!
Un acompanyament que per si sol ja es un gran plat
ResponEliminaPetons
Els plats salats són els que m'agraden més a mi...`per tan aquest ...ja el poso a la meva llista.Gràcies per la recepta!!
ResponEliminaDono fe de que està boníssim!!!!!!
ResponEliminaFa molt bona pinta! Una recepta senzilla, sana i molt apetitosa!
ResponEliminaFins aviat!
La Taula d'en Bernat
Oh OH OH ! ho he preparat ,pero no com individual . Tot junt en una platera de forn.
ResponEliminaMolt bó, pero no tant bonic. A les 9 del vespre les piles ...
Felicitats Merce. molt bó i sobretot molt bonic.
EULÁLIA.
I amb carbassó? És possible?
ResponElimina