dilluns, 29 d’agost del 2011

PASTÍS DE SALMÓ


És un pastí fàcil de fer i  sempre queda bé.



 Les quantitats dels ingredients són aproximades.


Ingredients
  • ·      200 g de salmó fumat
  • ·      1 paquet de pa de motlle sense crosta ( també es pot fer amb brioix)
  • ·      2 llaunes de tonyina
  • ·      1 bossa d’enciam iceberg
  • ·      1 pot  de  maionesa  250 g
  • ·     1 pot de  quètxup

Elaboració
  • ·      Obriu les llaunes de tonyina, escorreu-la bé i talleu-la petita. Reserveu.
  • ·      Talleu l’enciam ben petit . Reserveu.
  • ·      Feu la salsa rosa, barrejant la maionesa i el quètxup. Reserveu.
  • ·      Folreu el fondo i les parets del motlle amb els filets de salmó. Repartiu una mica de salsa i al damunt poseu-hi una capa de pa de motlle . Pinteu el pa amb la salsa i feu una capa d’enciam i tonyina ( sigueu generosos) i al damunt salsa rosa. Torneu a repetir  una capa de pa i una altra d’enciam i tonyina. Acabeu amb el pa.
  • ·      Guardeu-lo  a la nevera fins al moment de servir-lo. És millor fer-lo la vigília.



Bon profit!

5 comentaris:

  1. Aquests pastissos sempre queden bé i són molt bons!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. Quina meravella de plat i de presentació!,me'l copio!, una abraçada.

    ResponElimina
  3. Quin goig que fa!!! Només de veure'l ja em ve una gannnnnnaaaa!!!

    ResponElimina
  4. Amb aquests pastissos tens un bon plat preparat per a qualsevol moment, i sempre triomfes!! m'agrada molt!
    petó

    ResponElimina
  5. M'agrada l'idea de fer-lo emb brioix, aquest tipus de pastís sempre els faig amb pa de motlle.

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina