És un pastí fàcil de fer i sempre queda bé.
Ingredients
- · 200 g de salmó fumat
- · 1 paquet de pa de motlle sense crosta ( també es pot fer amb brioix)
- · 2 llaunes de tonyina
- · 1 bossa d’enciam iceberg
- · 1 pot de maionesa 250 g
- · 1 pot de quètxup
Elaboració
- · Obriu les llaunes de tonyina, escorreu-la bé i talleu-la petita. Reserveu.
- · Talleu l’enciam ben petit . Reserveu.
- · Feu la salsa rosa, barrejant la maionesa i el quètxup. Reserveu.
- · Folreu el fondo i les parets del motlle amb els filets de salmó. Repartiu una mica de salsa i al damunt poseu-hi una capa de pa de motlle . Pinteu el pa amb la salsa i feu una capa d’enciam i tonyina ( sigueu generosos) i al damunt salsa rosa. Torneu a repetir una capa de pa i una altra d’enciam i tonyina. Acabeu amb el pa.
- · Guardeu-lo a la nevera fins al moment de servir-lo. És millor fer-lo la vigília.
Bon profit!
Aquests pastissos sempre queden bé i són molt bons!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Quina meravella de plat i de presentació!,me'l copio!, una abraçada.
ResponEliminaQuin goig que fa!!! Només de veure'l ja em ve una gannnnnnaaaa!!!
ResponEliminaAmb aquests pastissos tens un bon plat preparat per a qualsevol moment, i sempre triomfes!! m'agrada molt!
ResponEliminapetó
M'agrada l'idea de fer-lo emb brioix, aquest tipus de pastís sempre els faig amb pa de motlle.
ResponEliminaPTNTS
Dolça