dilluns, 29 d’agost de 2011

PASTÍS DE SALMÓ


És un pastí fàcil de fer i  sempre queda bé.



 Les quantitats dels ingredients són aproximades.


Ingredients
  • ·      200 g de salmó fumat
  • ·      1 paquet de pa de motlle sense crosta ( també es pot fer amb brioix)
  • ·      2 llaunes de tonyina
  • ·      1 bossa d’enciam iceberg
  • ·      1 pot  de  maionesa  250 g
  • ·     1 pot de  quètxup

Elaboració
  • ·      Obriu les llaunes de tonyina, escorreu-la bé i talleu-la petita. Reserveu.
  • ·      Talleu l’enciam ben petit . Reserveu.
  • ·      Feu la salsa rosa, barrejant la maionesa i el quètxup. Reserveu.
  • ·      Folreu el fondo i les parets del motlle amb els filets de salmó. Repartiu una mica de salsa i al damunt poseu-hi una capa de pa de motlle . Pinteu el pa amb la salsa i feu una capa d’enciam i tonyina ( sigueu generosos) i al damunt salsa rosa. Torneu a repetir  una capa de pa i una altra d’enciam i tonyina. Acabeu amb el pa.
  • ·      Guardeu-lo  a la nevera fins al moment de servir-lo. És millor fer-lo la vigília.



Bon profit!

6 comentaris:

  1. Aquests pastissos sempre queden bé i són molt bons!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. Quina meravella de plat i de presentació!,me'l copio!, una abraçada.

    ResponElimina
  3. Quin goig que fa!!! Només de veure'l ja em ve una gannnnnnaaaa!!!

    ResponElimina
  4. Amb aquests pastissos tens un bon plat preparat per a qualsevol moment, i sempre triomfes!! m'agrada molt!
    petó

    ResponElimina
  5. Hola,

    Su blog ha captado nuestra atención por la calidad de sus recetas.

    Agradeceríamos que lo registre en Ptitchef.com para poder indexarlo.

    Ptitchef es un directorio que referencia los mejores sitios web de
    cocina. Cientos de blogs ya se han inscrito y disfrutan de Ptitchef
    para darse a conocer.

    Para suscribirse a Ptitchef vaya a
    http://es.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form o en
    http://es.petitchef.com y haga clic en "Anade tu blog " en la barra la
    parte superior.

    Atentamente,

    Vincent

    ResponElimina
  6. M'agrada l'idea de fer-lo emb brioix, aquest tipus de pastís sempre els faig amb pa de motlle.

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina