Avui al migdia anavem cap a La Molina i l'Enric m'ha dit : Et convido a dinar . Què bé!!! li he dit jo. El que no podia imaginar és que anavem a CAN JUBANY!!!!! del cuiner NANDO JUBANY!!!! de Calldetenes.
A partir d'aquest moment ha estat un festival d'emocions, gustos, aromes, sabors, exquisideses, sorpreses, ...envoltats d'un tracata excel·lent ......Mai havia estat en un restaurant de tan Nivell., Uf!!!!
L'Enric havia encomanat el menú de temporada
Aperitiu
|
Pastanaga i remolatxa del nostre hort amb maionesa de mostassa |
|
maionesa de mostassa |
|
Air bagette de cansalada ibèrica Joselito |
|
Cruixent de careta de porc |
|
Globus de Gorgonzola d'El Bulli |
|
Ajoblanco amb raïm, ametlla tendra i remolatxa |
ARA COMENÇA EL MENÚ
|
Figues amb foie, mató i caramel de mel |
|
Caneló de pollastre de pagès rostit amb rossinyols a la crema |
|
Lluç cuit a baixa temperatura amb gnochis de carbassa i suero de parmesà |
|
Garrí rostit cruixent amb chutney de pinya colada |
POSTRES.
|
L'evolució de la pinya colada |
|
Torrada de Santa Teresa caramelitzada, plàtan al caramel, rom i gelat de llet |
Per acomapanyar el cafè : Sorpresa!!!
|
assortit de capritxos de xocolata i llaminadures. ( era un regal per emportar-te) |
A mig menjar a vingut a saludar-nos en Nando Jubany i al final ens han ensenyat la cuina !!! Tot plegat ha estat tan extraordinari i excel·lent que no tinc prous calificatius per explicar-ho.
Trigaré dies en païro.........
Quina passada! I entrar fins i tot a la cuina!!! He vist algunes vegades al Nandu per la tele i el trobo encantador. Felicitats per aquest regal!
ResponEliminaDona! Quina passada!! L Enric em va xivar que tenia una sorpresa per anar a dianar junts.....per celebrar el seu anniversari....però el molt murri ...em va dir " ja t ho explicarà ja" ...carai...no em va dir res...de l importància del lloc que havia triat!!! Vaja....que d akest aconteixemt....en tenim per tota la SETMANA..oi k m explicaras TOTS els detalls!!!!
ResponEliminaFelicitats!!!!!Un sopar magnífic!!! com diu la Cristina en Nando Junbany es encantador i tenir la oportunitat d'estar amb ell i que t'ensenyi la seva cuina deu ser emocionant!
ResponEliminaPetonets
Quina sorpresa més bona! I a sobre que vegis la cuina i coneguis al cuiner en persona ja deu ser l´o.....
ResponEliminaAixò sí que és una bona sorpresa! Jo hi vaig anar fa uns 3 anys i ens va encantar!
ResponEliminaPetons
Sandra
Quina sorpresa més agradable, no et queixaràs, a can Nandu es menja de meravella, encara no coneixem el nou menjador
ResponEliminaPetons
ondia!! això és una bona sorpresa!! ...
ResponEliminaMercè! Això sí que és una bona sorpresa!!! Jo també tinc ganes d'anar-hi a Can Jubany... algun dia. ;)
ResponEliminaMoltes felicitats? ;)
Petons!