dilluns, 29 de desembre de 2014

Crema de pèsols

Aquesta recepte la vaig fer la nit de Nadal. Volia fer un plat suau per l'estòmac però que fos una mica de festa aquesta crema de pèsols amb kikos triturats pel damunt la vaig trobar divertida.
Aquesta recepta està feta amb la thermomix .

INGREDIENTS 
70 g d'oli d'oliva verge extra
100 g de ceba
100 g de porros
400 g de pèsols congelats
500 g de brou vegetal o aigua 

ELABORACIÓ 
Posar l'oli dins el vas de la thermomix programa 5 minuts  temperatura varoma velocitat 2
Afegir-hi la ceba i el porro, triturar-ho 4 seg a velocitat 4.
Coure 10 minuts temperatura varoma a velocitat 2
Afegir-hi els pèsols i coure 7 minuts a temperatura varoma velocitat 2
Finalment posar-hi el brou i coure-ho 5 minuts a temperatura varoma velocitat 3.
Acabat el temps rectificar de sal i pebre .
Deixar refredar.
Triturar 3 minuts a velocitat 7

L'hem servit a temperatura ambient i amb kikos triturats pel damunt !


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada