divendres, 19 de juny del 2015

Gelat de maduixa

Avui si que he aconseguit fer la foto del gelat!


INGREDIENTS 

500 g de maduixes 
200 g de sucre 
1 llimona
1 taronja
250 mL de crema de llet 35% MG

ELABORACIÓ 

Netejar i tallar  a trossets les maduixes. 
Afegir-hi el sucre , el suc de la taronja i la llimona . Barrejar-ho tot i deixar reposar unes hores en un lloc fresc ( unes dues hores mínim) . Si es deixa mes estona no passa a res.
Muntar la nata.
He  triturat les maduixes amb Tx 15 s v=5
Barrejar la nata amb les maduixes . Remenar-ho tot.
Afegir la mescla a la geladora i conectar-ho durant uns 30 minuts com a mínim .
Guardar el gelat al congelador.
Si es treu el gelat uns 15 minuts abans de menjar millora la  textura , queda mes cremós i mes fàcil de servir. 



Es boníssim!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada