diumenge, 21 de juny de 2015

Espaguetis de carbassó

Una recepta interesant ara que comença la temporada dels carbassons.


Des de que vaig saber que existia una màquina per fer espaguetis de carbassó no he parat fins que l'he trobada. Aquí la teniu es diu SPIRELLI  i he pagat 22€ a la botiga COOKING de Barcelona carrer Provença 246
ESPAGUETIS DE CARBASSÓ AMB SALSA EL PESTO 
Salsa el pesto:
6 tomàquets secs
1 gra d'all petit
Fulles d'alfàbrega 
Un grapadet de pinyons 
Oli d'oliva bo.

Espaguetis 
Carbassó ( un carbassó mitjanet per persona) 
Oli d'oliva bo

ELABORACIÓ  
Fer la salsa : posar tots els ingredients al vas del minipimer i triturar. Reservar 



Netejar i pelar els carbassons ( suposo que es pot fer sense pelar ) 
Fer els espaguetis amb la maquineta.


Un raig d'oli, la salsa 


I una miqueta de formatge parmesà per sobre 


Són boníssims, fàcils i ràpids  de fer.  
Una altra manera de menjar verdura!
Ah! I ..... apta per dietes baixes en greixos i, molt saludable ! 
Bon profit !

1 comentari:

  1. Jo també la tinc, la vaig trobar a Caldes a la ferreteria Boluda. Va molt bé

    ResponElimina