diumenge, 25 d’octubre de 2015

Coca de poma amb verdures

Un bon entrant bo, fàcil i saludable
INGREDIENTS 
1 base de pasa de full
2 pomes 
1 carbassó
1ceba 
Oli d'oliva 
Sal i pebre 
Formatge brie ( opcional)
Olives negres (opcional)

ELABORACIÓ 
Encenc el forn a180 
Estiro la massa.
Pelo la poma  i trec el cor. La tallo a rodanxes amb la màquina i la reservo,
Rento el carbassó , el tallo a rodanxes i el reservo
Pelo la ceba , la tallo primeta i la reservo .
Poso totes ingredients damunt la massa, sal, pebre i un bon raig d'oli .
20-25 minuts al forn ( 5 minuts abans d'acabar hi poso el formatge .

Aquesta coca l'he fet tres vegades diferents. Una  vegada he posat  pebrot  i olives, una altra formatge, i una altra només olives . 

I totes han sigut molt bones ! 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada