He decidit fer-lo de carbassa i de crema de formatge .
INGREDIENTS
350 g de carbassa cuita
4 ous
175 g de sucre moreno
75 g d'oli
16 g de royal
1 cullerada de canyella
1/2 cullerada de nou moscada
250 g de farina fluixa ( de pastisseria)
Crema de formatge
250 g de formatge tipus philadelphia
200 mL de crema de llet
150 g de sucre
ELABORACIÓ
- Pelar i tallar a trossos la carbassa . Coure-la al forn tapada amb paper d'alumini uns 30 minuts a 200º amb l'escalfador de dalt i baix. Deixar referedar. Aixafar-la amb la forquilla i reservar.
- Batre ous i sucre fins doblar el seu volum a velocitat alta.
- Afegir oli i abaixar velocitat.
- Afegir la carbassaa
- Barrejar farina tamisada amb el royal i les espècies
- Afegir farina a la massa i barrejar-ho bé amb l'espàtula .
- Posar la massa dins un motlle prèviement untat.
- Coure-ho al forn a 180ºC uns 30 minuts amb l'esclafador de baix.
- Treure'l del forn i deixar-lo refredar damnut una reixa.
- Fer la crema de formatge: posar tots els ingredients en un bol i batre'ls fins aconseguir una pasta homogènia .
- Dividir el pastís en dues meitats i farcir-lo de la crema de formatge. Tornar a muntar-lo i cobrir per damunt i pels costats de la crema de formatge.
- Adornar-lo com es vulgui.
Es aconsellable fer-lo la vigília.
Jo l'he adornat amb trossos de carbassa , perletes de xocolata i fruita seca
T'ha quedat molt bé i suposo que molt bo. Ja m'ho explicaràs
ResponElimina