diumenge, 19 de juny de 2016

LLOBARRO AL FORN

Em costa molt fer entrades al bloc ! Avui he cuinat un llobarro salvatge d'uns 2kg (caríssim) al forn. Fa dies que el vaig comprar al Pere  i el vaig congelar tot sencer . No sabia com el faria ni quan.
Avui,  mirant llibres  de cuina, cosa que m'agrada molt fer , he trobat aquesta recepte del llibre "cuinar per ser feliç" de la Carme Ruscalleda i aquí poso la recepta.



INGREDIENTS
  • Un llobarro 
  • 2 cebes
  • 4 patates
  • 250 g de tomàquet ratllat
  • 2 dents d'all
  • julivert
  • vi blanc
  • oli, sal i pebre
ELABORACIÓ
  1. Encén el forn a 200ºC
  2. El llobarro l'has de tenir a filets.
  3. Talla les dues cebes  i  les patates  i posa-les dins una plata per anar al forn.
  4. Posa sal, pebre , mig vas d'aigua i un raig d'oli.
  5. Tapa-ho, si no tens tapa pots fer-ho amb paper d'alumini.
  6.  S'ha de coure al forn uns 12 minuts
  7. Talla l'all i julivert ben petit i afageix-ho al tomàquet ratllat. Amaneix-ho amb un bon raig d'oli remena-ho bé. Reserva.
  8. Passats els 12 minuts treu la safata del forn, destapa-la i posa-hi el peix , amb la pell cap amunt i per sobre el tomàquet amb l'all i julivert.
  9. Coure al forn, sense tapar 7 mints a 200ºC
  10. Obrir el forn i tirar-hi un raig de vi blanc.
  11. Coure 3 minuts més .




 Ha estat espectacular !!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada