Avui, mirant llibres de cuina, cosa que m'agrada molt fer , he trobat aquesta recepte del llibre "cuinar per ser feliç" de la Carme Ruscalleda i aquí poso la recepta.
INGREDIENTS
- Un llobarro
- 2 cebes
- 4 patates
- 250 g de tomàquet ratllat
- 2 dents d'all
- julivert
- vi blanc
- oli, sal i pebre
ELABORACIÓ
- Encén el forn a 200ºC
- El llobarro l'has de tenir a filets.
- Talla les dues cebes i les patates i posa-les dins una plata per anar al forn.
- Posa sal, pebre , mig vas d'aigua i un raig d'oli.
- Tapa-ho, si no tens tapa pots fer-ho amb paper d'alumini.
- S'ha de coure al forn uns 12 minuts
- Talla l'all i julivert ben petit i afageix-ho al tomàquet ratllat. Amaneix-ho amb un bon raig d'oli remena-ho bé. Reserva.
- Passats els 12 minuts treu la safata del forn, destapa-la i posa-hi el peix , amb la pell cap amunt i per sobre el tomàquet amb l'all i julivert.
- Coure al forn, sense tapar 7 mints a 200ºC
- Obrir el forn i tirar-hi un raig de vi blanc.
- Coure 3 minuts més .
Ha estat espectacular !!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada