Aquesta recepte és del Blogger de la cuina de l'Eri
Ingredients
4 porros ( només la part blanca)
250 g de gambes congelades pelades petites
200 mL de nata líquida
3 ous
Oli d'oliva
Ingredients per mussolina
175 g de maionesa natural o de pot
75g de nata líquida
El suc d'una llimona
Sal pebre
Per a la decoració : rodanxes de llima i pinyons torrats o ametlles filatejada torrada
Elaboració
Tallar els porros i els saltagem a foc suau amb una mica d'oli. Quan estiguin cuits la colem per treure l'excés d'oli.
En l'oli que ha quedat, saltem les gambes prèviament descongelades , les posem al colador amb els porros.
En un bol batem els ous , afegim els porros , les gambes , la nata líquida , sal i pebre. Tot ben remanat,
Folren un motlle amb paper de cuina i pintem amb mantega el fondo i les parets del motllo. Aboquem la mescla i ho tapem amb paper d'alumini..
Coem a al forn a 220 graus al bany maria durant una hora aproximadament.
Preparació de la mussolina
En un bol posem la maionesa i anem afegin la nata líquida de mica en mica. Poc a poc afegim el suc de llima . Provem i Rectifiquen de sal si cal . Si es vol mes clara s'hi pot afegir mes nata o aigua .
Muntatge del pastís
Desmotllem , posem al damunt una mica de la mussolina i reservem la resta que acompanyarem alhora de servir en una gerra. Afegim uns pinyons torrats o ametlles filatejades torrades i decorem amb rodanxes de llima.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada