dissabte, 15 de juliol del 2017

Pastís fred de porros i gambes de la mussolina de llima

Aquesta recepte és del Blogger de la cuina de l'Eri
Ingredients
4 porros ( només la part blanca)
250 g de gambes congelades pelades petites 
200 mL de nata líquida 
3 ous 
Oli d'oliva 
Ingredients per mussolina 
175 g de maionesa natural o de pot
75g de nata líquida
El suc d'una llimona
Sal pebre
Per a la decoració : rodanxes de llima  i pinyons torrats o ametlles filatejada torrada 

Elaboració 
Tallar els porros i els saltagem  a foc suau amb una mica d'oli. Quan estiguin cuits la colem per treure l'excés d'oli.
En l'oli que ha quedat, saltem les gambes prèviament descongelades , les posem al colador amb els porros.
En un bol batem els ous , afegim els porros , les gambes , la nata líquida , sal i pebre. Tot ben remanat,
Folren un motlle amb paper de cuina i pintem amb mantega el fondo i les parets del motllo. Aboquem la mescla i ho tapem amb paper d'alumini..
Coem a al forn a 220 graus al bany maria durant una hora aproximadament.

Preparació de la mussolina 
En un bol posem la maionesa i anem afegin la nata líquida de mica en mica. Poc a poc afegim el suc de llima . Provem i Rectifiquen de sal si cal . Si es vol mes clara s'hi pot afegir mes nata o aigua .

Muntatge del pastís 
Desmotllem , posem al damunt una mica de la mussolina i reservem la resta que acompanyarem alhora de servir en una gerra. Afegim uns pinyons  torrats o ametlles filatejades torrades i decorem  amb rodanxes de llima. 

Bon profit! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada