La
màquina thermomix és una joia, per a mi és totalment imprescindible. Des de que la tinc tot el tema d’amassar, pizzes, massa per
coques, massa brisa, pa, pa de pessic... per a mi és excel·lent. N’he fet
moltes. Avui penjo aquesta coca de verdures o coca de recapta.
Ingredients per a 6 persones:
2 pebrots vermells
2 albergínia
2 cebes
5 trossets de seitó marinat
olives negres
oli d’oliva
Per la massa:
50 g d’oli d’oliva
100 g d’aigua
1 culleradeta de sal
50 g de llard de porc
20 g de
llevat fresc
300 g de farina
1 pessic de sucre
Elaboració:
Escalivada
Rentem els pebrots i les albergínies , els freguem
amb oli i els posem en una plata d’anar al forn juntament amb les cebes sense
pelar i ho coem al forn a 180º durant
uns 30 minuts aprox.
Pelem les albergínies, els pebrots i les cebes
i els tallem a tires. Ho reservem.
Pasta
He seguit la recepta de massa per fer coques amb la TX.
Poseu dins el vas els líquids, la sal i el llard,
programeu 30 seg a 37º velocitat 2. A continuació hi afegim el llevat, el sucre
i la farina. Mesclem de 15 a 20 seg en velocitat 6. Estirem la massa ben fina i la posem a una safata d’anar al forn damunt d’un base de silicona.
Un cop la base està estirada hi posem tires de
pebrot, d’albergínia i trossets de ceba.
La posem al forn durant uns 10-12 minuts a
170ºC.
La traiem del forn hi posem el seitó ( també s'hi podrien posar anxoves) , olives
negres i un bon raig d’oli d’oliva.
Bon Profit!!
Quina bona pinta que fa aquesta coca! La Thermomix és realment una ajuda, nosaltres no en tenim... ens toca amassar a mà! jeje
ResponEliminaPetonets
Sandra
A casa ens encanten aquestes coques. Jo tb les faig amb TMX. No fa gens de mandra. Realment és una mà quina que s'amortitza.
ResponEliminaUna abraçada
Quina coca més maca!!!! i bona, segur!!! a casa ens agrada més que la pizza! i la Th, que dir-te, s'amortitza el primer any, segur!
ResponEliminaPetonets
Quina bona pinta ! Com tot el que fas. Ptnts.
ResponEliminaJo la th només la faig servir per les masses!! La coca és impressionant, te n'ha sobrat una miqueta??
ResponEliminaMil vegades més bona que una pizza... A casa ens encanten!
ResponEliminaQuina bona pinta que fa aquesta coca, ara mateix me’n menjaria un tros
ResponEliminaPetons
A mi em tocaria amassar a mà, perquè no tinc termomix, però vaja, "faria un esforç", je, je.
ResponEliminaM'encanta la coca de verdures, i tal com l'has fet tu sembla deliciosa!!! Quina brillantor, que bo!
ResponEliminaSalutacions
Aquestes coques m'encanten!!! són tant bones!!!
ResponElimina