Aprofitant que encara fa
calor he decidit fer una amanida de
pasta, amb els últims tomàquets i les últimes fulles d’alfàbrega.
250 g de pasta
5 tomàquets vermells grossets
fulles d’alfàbrega
un grapadet de pinyons
oli d’oliva, sal i pebre
( o espècies italianes)
Elaboració
En una paella a foc baix
torrem els pinyons i els reservem.
Pelem els tomàquets,
traiem les llavors i els tallem a trossets. Els posem dins un vol. Piquem l’alfàbrega
i la barregem amb oli abundant. Mesclem el tomàquet amb l’oli i l’alfàbrega, sal i pebre al gust.
Bullim la pasta amb aigua
i sal fins que estigui al “dente”. Ben escorreguda l’afegim al bol amb la salsa
i a l’últim, moment els pinyons.
Si es vol s’hi pot afegir
parmesà ratllat
Bon profit!
Deliciosa!!! M'encanten les receptes que porten alfàbrega.... Jo seria de les que hi posaria el parmesà.
ResponEliminaPetonets guapa
Esa ensalada de pasta tiene que estar para chparse los dedos. Muy rica.
ResponEliminaBesets
Un platet fantàstic, el tomàquet i l'alfàbrega casen a la perfecció!
ResponEliminaPetons
Sandra
La tomata i l'alfàbrega fan una deliciosa combinació! I amb la pasta... mmm!
ResponEliminaPetons!
L'alfàbrega és tan aromàtica que OMPLE un plat, sense gairebé res més,oi?.Un platet deliciós. Una abraçada!
ResponElimina