dimecres, 12 d’octubre del 2011

PASTA AMBT TOMÀQUET I ALFÀBREGA


Aprofitant que encara fa calor  he decidit fer una amanida de pasta, amb els últims tomàquets i les últimes fulles d’alfàbrega.


Ingredients:
250 g de pasta
5 tomàquets  vermells grossets
fulles d’alfàbrega
un  grapadet de pinyons
oli d’oliva, sal i pebre ( o espècies italianes)




Elaboració
En una paella a foc  baix  torrem els pinyons i els  reservem.
Pelem els tomàquets, traiem les llavors i els tallem a trossets. Els posem dins un vol. Piquem l’alfàbrega i la barregem amb oli abundant. Mesclem el tomàquet amb l’oli i  l’alfàbrega, sal i pebre al gust.
Bullim la pasta amb aigua  i sal fins que estigui al “dente”.  Ben escorreguda l’afegim al bol amb la salsa i a l’últim, moment els pinyons.
Si es vol s’hi pot afegir parmesà ratllat



Bon profit!

5 comentaris:

  1. Deliciosa!!! M'encanten les receptes que porten alfàbrega.... Jo seria de les que hi posaria el parmesà.
    Petonets guapa

    ResponElimina
  2. Esa ensalada de pasta tiene que estar para chparse los dedos. Muy rica.
    Besets

    ResponElimina
  3. Un platet fantàstic, el tomàquet i l'alfàbrega casen a la perfecció!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  4. La tomata i l'alfàbrega fan una deliciosa combinació! I amb la pasta... mmm!
    Petons!

    ResponElimina
  5. L'alfàbrega és tan aromàtica que OMPLE un plat, sense gairebé res més,oi?.Un platet deliciós. Una abraçada!

    ResponElimina