Dijous passat vaig poder assistir per primera vegada a una classe de cuina de la Mireia Carbó i en una sessió organitzada per blocaires. En concret la organitzadora va ser la Gemma de la cuina de casa. Moltes gràcies Gemma. Tot plegat em va encantar i m'ho vaig passar molt bé.
La Mireia ens va fer tres plats : Crema de carxofes amb botifarra negre i pernil, Galetes de formatge blau i creps de vainilla amb salsa de tofee. Tots tres plats són exquisits!!
Avui he decidit provar la crep. Aquí la teniu!!
Ingredients:
250 gr de llet
125 gr de farina
2 ous
2 cullerades de sucre
2 cullerades demantega
sal
gelat de vainilla
per la salsa:
200 gr de sucre
300 gr de nata líquida del 35%MG
aigua
Barregeu tots els ingredients per fer la crep i tritureu-ho amb el batedor elèctric fins que tot s'hagi dissolt. Deixeu-ho a la nevera durant 30 minuts aprox.
Poseu en una paella una mica de mantega i feu les creps en petites quantitats de l'elaboració anterior. Un cop fredes farciu-les amb gelat de vainilla.
Per a la salsa de tofee feu un caramel amb el sucre i una mica d'aigua. Afegiu-hi la nata líquida amb molta cura fins aconseguir la densitat d'una salsa.
Acompanyeu la crep farcida de gelat amb la salsa calenta.
És boníssima!!
Va ser una classe fantàstica, oi? La Mireia és genial!!!
ResponEliminaT'han quedat unes creps perfectes, la foto amb el tall on es veu el gelat és espectacular, per clavar queixalada a la pantalla ;)
Renoi!!!! Quín nivell!!Els teus plats van pujant de categoria!!!Aviat el teu blog l'hi haurem de dir "el plat blanc ....de CINQ ESTRELLES" je...je....no trobeu?????
ResponElimina