diumenge, 14 de febrer del 2010

EL FLAM DEL IOGURT

És un flam una mica especial no és tan dolç i una mica més lleuger que el flam normal. És molt fàcil de preparar i el resultat molt bo. A tots ens ha agradat molt.

Aquesta recepta l'he tret del llibre "La cuina que no amoïna" de la Mireia Carbó.

INGREDIENTS:
3 Ous
2 iogurts naturals
2 mesures de iogurt de llet
1 mesura de iogurt de sucre

Per al caramel:
1 mesura de iogurt de sucre
aigua

Per al caramel:

Poseu el sucre humitejat amb unes gotes d'aigua dins un cassó petit. Escalfeu-lo al foc fins aconseguir un color de caramel daurat.
Disposeu-lo al fons de flameres individuals o bé en una de gran

Per al flam:

1. Escalfeu el forn a 100 - 120ºC ( amb l'escalfador de baix)
2. En un recipient, barregeu tots els ingredients amb un batedor de ma o elèctric.
3. Poseu la preparació dins les flameres i coeu al bany maria durantr una hora aprox.



Per comprovar-ne la coció, n'hi haurà prou de punxar-los amb un escuradents i comprovar que surti net.



Aquest flam és pot fer amb qualsevol tipus de iogurt: de xocolata, de coco, de maduixes,.. decremant...

Us el recomano!!

3 comentaris:

  1. Si no es tan dolç .....per a mi potser m'agradaria força !!! Tindré en compte la recepta. I les galetes de la foto d'on han sortit?

    ResponElimina
  2. Perfecte, plat ùnic i aquest flam. ho provaré. Eulàlia.

    ResponElimina
  3. ummmm que bueno. despues de una primera hojeada este seguro que lo hago, pero profundizare mas porque ahora voy justa de tiempo. me encanta!!! mª angel

    ResponElimina