divendres, 23 de juliol del 2010

MALETES PERDUDES

Avui va de llibre. Entre plat i plat m'agrada compaginar-ho amb un llibre. M'agrada visitar la llibreria la Gralla de Granollers és fantàstica!! Quan entro a la Gralla el temps s'atura i entro a un altra món, és un parèntesi al dia dia. Miro llibres, els toco , els obro, els oloro, ....i deixo que em sedueixin. M'agrada parlar amb en Jordi i l'Eva i escoltar les seves recomanacions!

El llibre que acabo de llegir es diu " MALETES PERDUDES" i l'autor és en JORDI PUNTÍ. Aquest llibre no l'hagués agafat mai. El trobo lleig. No em deia res. L'Eva de la Gralla em va dir " m'ha agradat molt " i va començar a parlar del llibre la cara se li va transformar, els ulls li van començar a brillar i amb l'emoció que en parlava ... vaig caure a la trampa i me'l vaig endur!!




Tracta de quatre germans en Christof, en Christophe, en Christopher i en Crisofol que no es coneixen entre ells. Fills de quatre mares diferents viuen a Frankfurt, París, Londres i Barcelona. El Gabriel, el seu pare els va abandonar quan eren petits.Ara que ja són grans es troben per descobrir la desaparició del seu pare i el secret surt a la llum. Envoltada als anys 60 i 70 sobretot a Barcelona.

M'ha agradat molt. Dóna molta informació, manté l'interès del lector constantment, és una novela fresca, està molt ben situada a l'època, te humor, tristesa, pena, alegria, ... molt complerta. Consta de moltes ramificacions però al final queda tot molt ben lligat.

Us la recomano !!!

4 comentaris:

  1. N'he sentit molt bones crítiques, és un bon candidat com a lectura d'estiu ;)

    ResponElimina
  2. Vaig mirar-me'l per Sant Jordi, i em va semblar interessant. Amb la teva recomanació ja no hi ha dubte, l'apunto a pendents per a l'Albert.A reveure!

    ResponElimina
  3. Recomanació anotada. Les lectures bones i distretes no abunden i hem d'aprofitar quan n'hi ha una.
    Una abraçada

    ResponElimina
  4. L' altra dia vaig sentir per la ràdio que també el recomanaven. Serà qüestió de buscar-lo, ara que venen les vacances itinc més temps per llegir.

    ResponElimina