dissabte, 2 de gener del 2010

CREMA D'ESPINACS A LA CATALANA

Una altra recepta de la Mireia Carbó.
A mi m'agradan molt les sopes i purés i , després d'un dia d'esquí, arribar a casa i trobar aquest puré és ...del tot recofertant!!

A La Molina tinc pocs estris de cuina , però les receptes de la Mireia també les puc fer!!

Primer he fet l'acompanyament:

Ou dur ratllat,
panses
pinyons torradets amb la paella


Ingradients

1 bossa d'espinacs frescos de 500 gr
1 porro
1 patata
1 litre d'aigua
oli d'oliva
sal


1.- Posseu oli en una olla i sofregiu-hi el porro, quan ja estigui rosset
2.- Afegiu-hi els espinacs, un pessic de sal i feu-ho coure uns 2 minuts
3.- Afegiu-hi l'aigua i deixeu-ho coure uns 20 minuts
4.- Traieu-ho del foc i retireu 1 got de líquid de cocció i reserveu-los
5.- Tritureu la crema, amb la batedora elèctrica fins aconseguir una crema fina. Si queda massa espesa, afegiu-hi part del líquid que heu reservat.
6.- Poseu-hi l'acompanyament

BON PROFIT!!

1 comentari:

  1. No hi ha res millor després d'un dia fred d'esquí que una crema calentona com aquesta... i si la recepta és de la mireia, segur que està bonísima ;)
    Bon any nou!

    ResponElimina