Mireu quin motllo més preciós m'he autoregalat!
L'he comprat a la botiga Inhala de Granollers. Tenen coses precioses: tes, cafès, xocolates, sucres, incens, essències,teteres,... i motllos precioso com aquest.
Les mestresses són la Núria i la Dolors, són encantadores i sentir-les enraonar dels seus productes és una festa!!
Per estrenar el motllo he triat una "BAVAROISE" DE TARONJA
Aquí la teniu
Ingredients per 8 persones:
9 fulles de gelatina
250 gr de nata líquida ( o muntada)
400 gr de suc de taronja natural
1 culleradeta de sucre gas
el suc de 1/2 llimona
2 ous
150 gr de sucre
1.- Hidratar la gelatina amb aigua freda i guardar
2.- Muntar la nata amb el sucre gals i guardar
3.- Barrejar la resta d'ingredients i escalfar durat uns 6 minuts sense deixar de remanar.
4.- Abans d'apagar el foc afegiu-hi la gelatina remeneu-ho fins que tot estigui homogeni
5.- fora del foc afegiu-hi la nata i remeneu-ho suaumnet.
6.- Poseu la mescla dins un motlle i deixeu-ho a la nevera unes 6 hores com a mínim.
BON PROFIT!!
Això ja és massa!!! Però quina sofisticació!! De totes maneres ja veiem que els postres són la teva perdició .....i molta creació.. Bones vacances!!
ResponEliminasi que te bona pinta si ..... i el motllo molt original
ResponElimina