diumenge, 18 d’octubre del 2015

PASTÍS DE CARBASSA AMB CREMA DE FORMATGE

El dia 16 d'Octubre és l'aniversari de l'Albert. Ja tinc l'excusa per  fer un pastís. Sí, m'encanta fer pastissos. Tinc sort que als de casa els hi agrada menjar-ne.
He decidit fer-lo de carbassa i de crema de formatge .


INGREDIENTS 

350 g de carbassa cuita
4 ous
175 g de sucre moreno
75 g d'oli
16 g de royal
1 cullerada de canyella
1/2 cullerada de nou moscada 
250 g de farina fluixa ( de pastisseria)

Crema de formatge 
250 g de formatge tipus philadelphia
200 mL de crema de llet
150 g de sucre

ELABORACIÓ
  1. Pelar i tallar a trossos la carbassa . Coure-la al forn tapada amb paper d'alumini uns 30 minuts a 200º amb l'escalfador de dalt i baix. Deixar referedar. Aixafar-la amb la forquilla i reservar.
  2. Batre  ous i sucre fins doblar el seu volum a velocitat alta.
  3. Afegir oli i abaixar velocitat.
  4. Afegir la carbassaa
  5. Barrejar farina tamisada amb el royal i les espècies 
  6. Afegir farina a la massa i barrejar-ho bé amb l'espàtula .
  7. Posar la massa dins un motlle prèviement untat.
  8. Coure-ho al forn a 180ºC  uns 30 minuts amb l'esclafador de baix.
  9. Treure'l del forn i deixar-lo refredar damnut una reixa. 
  10. Fer la crema de formatge: posar tots els ingredients en un bol i batre'ls fins aconseguir una pasta homogènia .
  11. Dividir el pastís en dues meitats i farcir-lo de la crema de formatge. Tornar a muntar-lo i cobrir  per damunt i pels costats  de la crema de formatge.
  12. Adornar-lo com es vulgui.



 Es aconsellable fer-lo la vigília. 
Jo l'he adornat amb trossos de carbassa , perletes de xocolata i  fruita seca 

 Ha sortit  deliciós i m´ho he passat molt bé !  Segur que el tornaré  a fer.


1 comentari: