Les bledes no m'agraden. Això és el que jo deia sempre, però a partir d'ara no ho diré més. Les que hem menjat avui m'han encantat a mi, i a tots els que n'hem menjat .
És una recepta de la tieta Montserrat.
INGREDIENTS (4 persones)
1kg de patates
2 cebes
1 manat de bledes
4 ous
oli, sal pebre
una mica de sobrasada (opcional)
ELABORACIÓ
- Tallar les patates i reservar dins un bol amb aigua
- Tallar la ceba . Reservar
- Posar als fogons una cassola amb un bon raig d'oli
- Quan estigui calent afegir-hi les patates. Anar remenant
- Passat uns minuts afegir-hi la ceba. Continuar la cocció a foc mig i tapat. Anar remenant perquè no s'enganxi. Posar sal i pebre.
- Mentrestant tallar a trossets les penques de les bledes.
- Afegiu les penques tallades a la cassola i continuar la cocció
- Tallar les fulles de les bledes i afegir-les.
- Finalment fer uns clots dins la cassola i tirar-hi l'ou cru. Si es per 4 persones farem 4 clots per 4 ous.
- A l’últim minut de cocció he afegit una punta de sobrassada damunt del rovell
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada