El diisabte 15/12/2019 hem dinat al restaurant LES COLS d'Olot comarca de La Garrotxa.
 |
Menú |
 |
Canapès d'albercoc i ravanet, llavors de carbassa i enciam a la brassa amb mostassa silvestre de blat de moro |
 |
Farinetes de fajol amb premsat d'ànec |
 |
Espagueti de fajol amb brou de ceps |
 |
Selección de fans |
 |
Pa amb oli |
 |
companyia de les gallines |
 |
decoración de la tala |
 |
Fulles, herbes i flors |
 |
Fesols de Santa Pau (D.O.P) cansalasa vegetal amb llet d'ovella |
 |
Mató gelat, anxova, gàrum |
 |
royale de tòfona negra de la Garrotxa |
 |
Ou fresc del dia, tòfona negre de la Garrotxa i suc de rostit |
 |
peus de porc amb naps |
 |
rovellons llonganisseta encurtiste, tortell d'Olot |
 |
Bacallà: llom, brandada, tripa , cocotxa |
 |
filet de porc raça Duroc, magrana |
 |
assortit de formatges catalans |
 |
tres formatges amb melmelada fets d'ells |
 |
Caqui, fulla de figurera infusionada,vainilla |
 |
Codony, formate blau de Centelles, nou tendra |
 |
paisatge volcànic de tardor |
 |
Rebosteria vegetal |
Anar a Les Cols es un festival de plats a quin millor!!
ResponEliminaPetons