Varem celebrar-ho a la Molina juntament amb uns bona amics. Aquestes fotos són de la taula parada, e l'excel·lent amanida d'alvocat i gambes que va portar la M. Àngels i la brotxeta de fruita de la Isabel.
Aquesta recepta l'he tret del llibre "LA MÀGIA DE LA CUINA" de la GRAN CARME RUSCALLEDA i dibuixos de Pilarin Bayés
INGREDIENTS
1 l de llet
1 branca de canyella
4 taronges
6 ous
2 rovells
200 g de sucre blanc
PER CARAMEL·LITZAR
150 g de sucre blanc
80 ml d'aigua
15 gotes de llimona
ELABORACIÓ
- Per fer el caramel poseu al foc un cassó amb tots els ingredients fins aconseguir un caramel fosc. Repartiu-ho a les flameres o vasets i reserveu-ho a temperatura ambient.
- Peleu la superfície de les taronges, el màxim de prim que poguem , nomès us interessa la part de color taronja. Reserveu
- A dins un pot feu arrencar el bull de la llet amb la branca de canyella. Apagueu el foc afegiui-hi la pell de la taronja, tapeu i deixeu infusionar durant 20 minuts.
- Mentrestant acabeu de pelar la taronja , separeu els grills i deixeu-los ben polits i tallats a daus.
- En un bol mescleu molt bé els ous, els rovells i el sucre. Afegiu-hi la llet infusionada i remeneneu-ho tot junt i coleu-ho .
- Repartiu a cada flamera els trossets de grills de taronja i afegiu-hi la mescla del flam.
- Prepareu les flameres dins un recipient per fer el bany maria.
- Coueu-ho al forn ben calent a 160ºC durant 30 minuts.
- Traieu del forn. Deixeu refredar i poseu a la nevera
Amanida d'alvocat i gambes |
Brotxetes de fruita |
Hola,
ResponEliminaBon any!.
Menys mal que encara que no tinguis fotos comparteixes la recepte... prenc nota.
Noia, a mi m'ha passat igual amb el cochinillo i els canalons.
No em va donar temps de fer fotos i veig que no passa res, que queda molt bé igualment.
Vaig veure un blog, que no he trobat de nou, que tot eren receptes sense fotos i "stava stupendu".
Salutacions :)