Jo m'he posat en funcionament i he començat a fer recerca de cremes de llimona. N'hi ha moltíssimes. M'he decidit per la de la CARME RUSCALLEDA del llibre " La Màgia de la Cuina". És una recepta sense llet, fresca i lleugera.
INGREDIENTS
4 ous
4 llimones grosses ( jo n'he posat 6 de petits)
300 g de sucre
50 g de maizena
1 l d'aigua
ELABORACIÓ
1. Renteu les llimones i , amb un ratllador, ratlleu tota la pell de reserveu-la.
2. Expremeu el suc de les llimones. Reserveu.
3. En un pot que hi càpiga tot el volum, poseu-hi el sucre, els ous i la maizena treballeu el conjunt fins que tots els ingredients estiguin intregrats , que no quedin gromulls.
4. Afegiu-hi la ratlladura i el suc de les llimones i l'aigua prèviament escalfada per agilitzar la feina.
5. Poseu-ho al foc i remeneu-ho continuament fins que arrenqui el bull.
6. Coleu la crema obtinguda i repartiu-la en platets o copes , reserveu-la a la nevera fins el moment de menjar-la.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada